Κατάθεση Κωνσταντινέα: Κουρίδης και Σταθόπουλος μου είπαν πως ΠΡΕΠΕΙ να νικήσει ο Ολυμπιακός!

Κι όμως η ίδια… ΕΠΟ και η ίδια ΚΕΔ συνεχίζει το έργο της. Τρομερά πράγματα ακούστηκαν χθες το βράδυ στην εκπομπή “ΔΙΚΗ”. Τα πιο σημαντικά είπε ο πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας, που είναι μάρτυρας-κλειδί για την εισαγγελική έρευνα περί εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, ο οποίος τόνισε οτι πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση των πλαστών ενημεροτήτων, όπου εμπλέκονται οι κύριοι Κουρίδης και Σταθόπουλος, που ήταν οι δυο παράγοντες που τον πλησίασαν πριν τον αγώνα Ξάνθης-Ολυμπιακού και του ζήτησαν, όπως υποστήριξε, να νικήσει η ομάδα του Πειραιά, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι όσοι είναι “κατεργάρηδες να τους βάλουν φυλακή”.
Αναφερόμενος στην βομβιστική επίθεση στο αρτοποιείο του είπε “αν θέλουν να με ξαναχτυπήσουν ασ έρθουν να το κάνουν. Την ψυχή μου όπως δεν θα την πάρουν”

Παράλληλα η τηλεοπτική “Δίκη” παρουσίασε και την κατάθεση Κωνσταντινέα, όπου καταγγέλει την προσπάθεια επηρεασμού του πριν το ματς Ξάνθης-ολυμπιακού. Η κατάθεση έχει ως εξής: “Παραμονές του αγώνα Ξάνθης-Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Superleague 2011-12 o πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θόδωρος Κουρίδης επισκέφθηκε με τη συνοδό του τον φούρνο που διατηρώ στην Καλαμάτα, λέγοντας μου τα εξής: “Πρόσεχε το παιχνίδι εκεί πάνω που πας γιατί είναι δύσκολα για τον πρόεδρο σου και για όλους μας. Πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Μην φοβάσαι τον Βασάρα. Τη Δευτέρα ή την Τρίτη φεύγει. Δεν γνωρίζει ο Σταθόπουλος ότι έχω έρθει”. Του απάντησα: “Εγώ θα παίξω όπως πάντα. Δεν χρωστάω σε κανέναν”. Την ίδια ημέρα συναντήθηκα με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αριστείδη Σταθόπουλο στην κεντρική πλατεία της πόλης μετά από αίτημα του τελευταίου. Ο Σταθόπουλος έδειξε να μην γνωρίζει τη συνάντησή μου με τον Κουρίδη και όταν τον ενημέρωσα μου είπε: “Α, ήρθε ο Θόδωρος…Δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Πρόσεξε μην πέσει κανένας παίκτης στην περιοχή και δεν δώσεις πέναλτι. Όλοι οι συνεργάτες σου είναι εντάξει και μην φοβάσαι τον παρατηρητή διαιτησίας. Πρέπει για το καλό σου και για το καλό όλων μας να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Του απάντησα: “Εγώ θσ πσίξω αυτό που βλέπω και ας κερδίσει ο καλύτερος και πιο τυχερός”. Μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα του Ολυμπιακού η ομάδα του Πειραιά εξέφρασε έντονα παράπονα και διαμαρτυρίες. Στη συνέχεια ο Σταθόπουλος με συνάντησε και ζήτησε την έγγραφη παραίτηση μου. Με προέτρεψε να ζητήσω συγγνώμη για τη διαιτησία μου και το βράδυ της ίδιας ημέρας με γραπτή ανακοίνωσή του ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία μου πριν μάλιστα συνταχθεί η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας.Λίγες ημέρες αργότερα άγνωστοι πέταξαν πέτρες και έσπασαν τη τζαμαρία του αρτοποιείου μου, ενώ στις 22/2/2012 τοποθετήθηκε από άγνωστους δράστες εκρηκτικός μηχανισμός από την έκρηξη του οποίου προκλήθηκαν ιδιαίτερα σοβαρές υλικές ζημίες”

Πηγή: http://www.skai.gr