
Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με την περίπτωση του Λέκιτς για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΚ, για τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και για τα διαρκείας.
Αναλυτικά:
Goal
«Ντέρμπι με Χιχον για Λέκιτς» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Η ΑΕΚ διεκδικεί με αξιώσεις τον Σέρβο επιθετικό, αλλά έχει για αντίπαλο τη Σπόρτινγκ στην οποία αγωνίζεται. Ο Μιλοβάνοβιτς τρέχει την μεταγραφή».
Sportday
«Τα δεδομένα για μεταγραφή» γράφει η εφημερίδα.
Livesport
«Ντελίριο διαρκείας» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Ο κόσμος ανάγκασε την ΑΕΚ να δώσει παράταση στην πώληση των καρτών μέχρι τέλος Σεπτέμβρη. Δύσκολο του Λέκιτς».
Ώρα των σπορ
«Όποιον μου πείτε θα τον φέρω» είναι τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη στους ανθρώπους της ΑΕΚ στις τελευταίες συζητήσεις για τα μεταγραφικά. Ο Μίλο έχει λύσεις για τις θέσεις που είναι υπό συζήτηση, τις ξέρουν διοίκηση και προπονητής, ο Λέκιτς είναι η βασική επιλογή. Από 5 ευρώ η είσοδος με Φωκικό, δωρεάν είσοδος για τα παιδιά.
Κατσαδήμας: Μέχρι το μεσημέρι η νέα ΚΑΕ θα είναι γεγονός.