Δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Στην εφημερίδα Σπορ του Βορρά μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον Γιώργο Ορφανό και ξεκαθάρισε πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην ομάδα και να πετύχει.

Ο Σαββιδης δήλωσε μεταξύ των άλλων:

«Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα! Εάν το κράτος θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ χρωστάει, ας έρθουν και σύμφωνα με το νόμο να πτωχεύσουν τον ΠΑΟΚ!

Εγώ και στον Υπουργό είπα ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια έχουμε πληρώσει 22 εκ. ευρώ παλαιών χρεών! Και σας ομολογώ ότι δεν έχουμε απεριόριστες δυνατότητες.

Είτε εμείς αναπτυσσόμαστε προχωρώντας μπροστά, είτε συνέχεια θα καθόμαστε και θα συζητάμε τα ίδια. Αυτό είναι το ένα.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλη ομάδα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πρέπει να κτίσουμε μεγάλη ομάδα. Εγώ πήρα την απόφαση ότι δε θα χτίσουμε την ομάδα, αλλά θα κτίσουμε την ΠΑΕ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε χωρίς ποιοτική αθλητική βάση, χωρίς σωστούς αγωνιστικούς χώρους, χωρίς καλό ποιοτικό γήπεδο.

Πρέπει να σας πω ότι το γήπεδό μας βρίσκεται σε καταστροφική κατάσταση. Δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε στόχους έτσι. Οπότε με τον κ. Υπουργό συζητήσαμε μεταξύ άλλων και αυτά τα προβλήματα.

Θέλω να παραμείνω στον ΠΑΟΚ αλλά να είμαστε και εμείς χρήσιμοι στον κ. Υπουργό. Θέλω κι ο ίδιος να μας βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στον Δικέφαλο. Θέλω να γίνει κατανοητό πάντως, ότι από όλον τον χρόνο που έχουμε ξοδέψει στην κουβέντα μας, περισσότερο μιλήσαμε για το εμπάργκο και τις δυνατότητες λύσεις του προβλήματος αυτού».