Συνάντηση Μελισσανίδη – Τσίπρα για την «Αγιά Σοφιά»

Συνάντηση μεταξύ των Δημήτρη Μελισσανίδη και Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να γίνει σύντομα, σχετικά με το θέμα του γηπέδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Goal» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στήνουν γέφυρες ώστε να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στήνουν γέφυρες το τελευταίο διάστημα ώστε πολύ σύντομα να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Αλέξη Τσίπρα και να κλείσει σε επίπεδο κορυφής το θέμα.

Αυτή η εξέλιξη φαντάζει και ως ιδανική. Είναι φανερό, όπως είχε γίνει σαφές και από τη συνέντευξη του Ζαππείου, πως ο Μελισσανίδης επιθυμεί τη συναίνεση. Ανάλογη διάθεση υπάρχει και από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που επιθυμεί να ρίξει τους τόνους και να μην βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε σύγκρουση με την οικογένεια της ΑΕΚ.

Στην Κουμουνδούρου θέλουν να κλείσουν το θέμα και ανάλογη επιθυμία αναπτύσσεται και από την ΑΕΚ. Ως βάση της συζήτησης φαίνεται πως θα είναι η συμφωνία τριών σημείων που είχε επιτευχθεί και στην αρχή του καλοκαιριού.

Η ΑΕΚ θα αναλάβει την αναδάσωση του άλσους, τη δενδροφύτευση άλλης περιοχής που θα υποδείξει ο δήμος, θα προσαρμοστεί στον συντελεστή δόμησης (το έχει ήδη πράξει) και θα παράσχει θέσεις στάθμευσης προς χρήση του δήμου και μόνο».