Επιβεβαιώνει για Τόρες η Μίλαν

Πρώτος στόχος για την ενίσχυση της Μίλαν είναι ο Φερνάντο Τόρες.

Ήταν γνωστό πως εδώ και αρκετό καιρό η Μίλαν ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μάριο Μπαλοτέλι και τον βρήκε στο πρόσωπο του Φερνάντο Τόρες.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Μίλαν, ο αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι επιβεβαίωσε πως ο Ισπανός επιθετικός της Τσέλσι είναι η πρώτη επιλογή για τους «ροσονέρι», όμως εξετάζονται και άλλες λύσεις.

Συγκεκριμένα ο Αντριάνο Γκαλιάνι είπε:
«Βρισκόμαστε στα τελευταία στάδια της μεταγραφικής περιόδου και θέλουμε να δούμε αν μπορούμε να εντάξουμε έναν σημαντικό επιθετικό. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας. Ο Τόρες είναι σίγουρα ένας σημαντικός επιθετικός και θα δούμε αν μπορούμε να υπογράψουμε με αυτόν ή κάποιον άλλον».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μίλαν θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της τον Τόρες με τη μορφή δανεισμού για τη σεζόν 2014-2015.

Εκτός αυτού όμως, ο Αντριάνο Γκαλιάνι αποκάλυψε πως η ομάδα έχει κινηθεί επίσημα και για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη από την Τσέλσι:

«Έχουμε καταθέσει επίσημη πρόταση στην Τσέλσι για τον Μάρκο Φαν Χίνκελ και περιμένουμε την απάντησή της. Είμαστε αισιόδοξοι».