Ο Λέκιτς και η νέα ΚΑΕ ΑΕΚ

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με τη μεταγραφή του Ντεγιάν Λέκιτς στην ΑΕΚ,  αλλά και όλα τα δεδομένα στη «Βασίλισσα» μετά την ίδρυση της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Goal

«Μια ανάσα από τον Λέκιτς» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία αναφέρει ότι ο Σέρβος έμεινε ελεύθερος από την Γκεντσερμπιλίγκι και ετοιμάζεται να κλείσει στην ΑΕΚ. «Σε διαρκή επικοινωνία μαζί του ο Μιλοβάνοβιτς. Ίσως δώσουν τα χέρια και τις επόμενες ώρες. Κλείνει ο κύκλος των μεταγραφών με την απόκτηση του. Μέχρι τέλη Σεπτέμβρη η οικοδομική άδεια» .

Sportday

«Μάχη Λέκιτς!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Με καλύτερη προσφορά από τους Ισπανούς ανταγωνιστές η Ένωση δελεάζει τον Σέρβο φορ. Η ομάδα made in Greece και το απίστευτο 81%».

Livesport

«Χρυσάφι για Λέκιτς». «Η ΑΕΚ έχει κάνει την καλύτερη πρόταση στον Σέρβι και τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες έπειτα από το διαζύγιο του με την Γκενταλέρ».

Ωρα των σπορ

«Στη μάχη για Λέκιτς» γράφει η εφημερίδα. «Ούτε για πλάκα για Κουρμπέλη η ΑΕΚ. Χαμόγελα για τη Βασίλισσα με την ίδρυση της νέας ΚΑΕ. Φαβορι ο Ζιάγκος για διάδοχος του Παναγιώτη Γιαννάκη που παραμένει διακαής πόθος του Αλέξη Αλεξίου».