Πούλμαν αποκλειστικά για… “ΑΕΚόπουλα”

Γεννημένοι νικητές!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε πριν από λίγη ώρα (και μέσω επίσημης ανακοίνωσης) το νέο πούλμαν των ακαδημιών της ΑΕΚ! Πρόκειται για ένα πανέμορφο εγχείρημα που θα εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της “Ένωσης” στις καθημερινές τους μετακινήσεις ενόψει των αθλητικών τους υποχρεώσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να διευκολύνει τα παιδιά των Ακαδημιών αλλά και τις οικογένειές τους, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να μετακινούνται καθημερινά στα Σπάτα με το νέο πούλμαν που είναι πλέον στη διάθεση του Συλλόγου.

Πρόκειται για μια παροχή, για λόγους λειτουργικότητας που οι γονείς των παιδιών εκτίμησαν ιδιαίτερα, αφού τα δρομολόγια θα διοργανωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν όλα τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή αλλά για την ΑΕΚ είναι και μια κίνηση σημειολογικής σημασίας μιας που θα φέρνει καθημερινά τα παιδιά πιο κοντά για περισσότερο χρόνο, χτίζοντας σχέσεις φιλίας μεταξύ τους.

Το κιτρινόμαρο Πούλμαν ετοιμάζεται και μέσα στο Σεπτέμβριο πρόκειται να τεθεί σε κυκλοφορία. Ο κόσμος της ΑΕΚ συμμετείχε στον τελικό σχεδιασμό επιλέγοντας τα σλόγκαν που θα αναγράφονται σε δύο από τις εξωτερικές πλευρές του.

Το ένα είναι «ανοίγουμε τα φτερά μας» και το άλλο είναι «το μέλλον είναι εδώ».

Εντός των προσεχών ημερών οι νικητές θα ενημερωθούν και θα παραλάβουν ένα δώρο από την εταιρία ένδυσης της ομάδας Puma.

aek poulman 2