Γιαννιώτας: “Πρέπει να βρει έναν Μελισσανίδη ο Άρης”

Για την -τραγική- κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Άρης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε στην συχνότητα του Metropolis για την τραγική κατάσταση που βιώνει η ομάδα του Άρη, εκφράζοντας τους βαθύτατους προβληματισμούς του γύρω από τις εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι η εμφάνιση ενός ισχυρού μεγαλομετόχου αποτελεί μονόδρομο για την πρώην ομάδα του.

«Μόνο στενοχώρια αισθάνομαι με αυτά που γίνονται. Τίποτε άλλο. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Όλο οι ίδιες και οι ίδιες καταστάσεις. Μπαίνουν άνθρωποι που έκαναν κακό ξανά και ξανά και τα πράγματα δεν βελτιώνονται. Κουράστηκε ο κόσμος με όλα αυτά. Στον Άρη πρέπει να μπει ένας άνθρωπος που έχει λεφτά. Δεν γίνεται να είναι πρόεδροι στον Άρη άνθρωποι που δεν έχουν ούτε 100.000 ευρώ. Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα. Θέλουν να είναι πρόεδροι και περιμένουν να διοικήσουν με τα λεφτά του Διούδη. Αν θες να βοηθήσεις αγόρασε διαρκείας και βοήθα από την κερκίδα. Δεν μπορείς έτσι να γίνεις πρόεδρος. Ο Άρης πρέπει να κάνει αυτό που έκανε η ΑΕΚ. Να βρεθεί ένας άνθρωπος, όπως ο Μελισσανίδης που πήρε την ΑΕΚ και θεωρώ πως τα επόμενα χρόνια θα είναι συνεχώς μέσα στην 3άδα. Αν ο Άρης καθαρίσει από τα χρέη θα βρει σίγουρα έναν τέτοιον άνθρωπο. Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα, ποιος δεν θα την ήθελε; Αν ο Άρης είχε τους ανθρώπους που έχει ο Αστέρας Τρίπολης θα είχε 30.000 κόσμο κάθε Κυριακή στο Χαριλάου».

Για το αν έχει επαφή με ποδοσφαιριστές του Άρη: «Είναι απογοητευμένοι. Αν μπορούσαν να φύγουν θα το έκαναν το επόμενο δευτερόλεπτο. Δεν έχουν την πολυτέλεια να πουν ας κάτσω ένα χρόνο και βλέπουμε. Πληρώνονται μόνο τον μισθό και αν τον παίρνουν και αυτόν».

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στον Άρη: «Θέλω να το κάνω, αλλά πρώτα να γίνει πάλι ο Άρης όπως ήταν. Τώρα όπως τον δημιούργησαν κάποιοι δεν είναι Άρης».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Δεν θεωρώ την επιστροφή μου στην Ελλάδα πισωγύρισμα. Είναι μια πολύ νοικοκυρεμένη ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης, βρίσκεται στους ομίλους του Europa League και αυτό μόνο τυχαία δεν ήρθε. Όλα αυτά τα χρόνια γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά και ήρθε η ώρα της ανταμοιβής».