Δεν θέλει ΟΑΚΑ ο Ζιάγκος

Ο Αλέξης Αλεξίου είχε συνάντηση με τον προπονητή της Ένωσης, Βαγγέλη Ζιάγκο και συζήτησαν μεταξύ τους τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν το τμήμα καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ, μεταξύ των οποίων και το θέμα του γηπέδου.

Ο Δικέφαλος αναζητεί κλειστό γήπεδο το οποίο θα χρησιμοποιεί ως έδρα την επόμενη σαιζόν, με το ΟΑΚΑ να βρίσκεται αρκετά ψηλά στη σχετική λίστα.

Ωστόσο, ο Ζιάγκος λόγω αγωνιστικών λόγω απέρριψε το σχετικό γήπεδο, αφού θεωρεί πως ένα πιο μικρό κλειστό θα είναι ικανό να δημιουργήσει μια δυνατή έδρα.

Τώρα, η πρώτη επιλογή είναι η Ζωφριά, όμως όπως και πέρυσι υπάρχει πρόβλημα με την άδεια του γηπέδου.

Αν δε βρεθεί άμεση λύση στην Ένωση θα στ βρίσκεται σε αναζήτηση κλειστού που θα τη φιλοξενήσει, με το ΟΑΚΑ να «παίζει» δυνατά. Ο Ζιάγκος όμως για αγωνιστικούς λόγους απέρριψε αυτή την προοπτική. Θεωρεί, πως η ομάδα θέλει ένα πιο μικρό γήπεδο, μια πιο «δυνατή» έδρα. Τα πράγματα όμως δεν είναι εύκολα. Η πρώτη επιλογή είναι η Ζωφριά, ωστόσο υπάρχει πρόβλημα με την άδεια του γηπέδου, όπως και πέρυσι. Λύσεις από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν πολλές. Θα γίνουν προσπάθειες να βρει η ομάδα ένα κλειστό – «κλουβί». Αν όμως ο καιρός περάσει και δεν τα καταφέρει, τότε δεν αποκλείεται να επιστρέψει (αναγκαστικά) στη λύση του ΟΑΚΑ.