Σέντρα στις 28 Σεπτέμβρη και συμφωνία με ΟΠΑΠ

Στις 28/9 θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League, με χορηγό και πάλι τον ΟΠΑΠ.

Αποφάσεις σχετικά με τo πρωτάθλημα της Football League της νέας σεζόν, πάρθηκαν στο σημερινό ΔΣ της διοργανώτριας. Ένα από τα βασικά θέματα, ήταν ο καταρτισμός των δύο ομίλων της κατηγορίας, όπου μετά την αποχώρηση του Άρη θα υπάρχουν από 13 ομάδες στον καθένα.

Από εκεί και πέρα, οριστικοποιήθηκε ότι η πραγματοποίηση της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, θα γίνει την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου, με τη σέντρα να πηγαίνει… εκτός απροόπτου για τις 28 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, σε ότι αφορά τη χορηγία του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε να προχωρήσει η υπόθεση του ΟΠΑΠ. Τα χρήματα που προσφέρει ο Οργανισμός είναι 4,5 εκατ. ευρώ μικτά (πέρσι ήταν 5,2 εκατ. ευρώ) και δεν υπήρξε κάποια άλλη αντίστοιχη προσφορά.

Παράλληλα, συστάθηκε μια Οικονομική Επιτροπή που αντικείμενό της θα έχει την προσπάθεια μείωσης των λειτουργικών εξόδων και αύξησης (στο μέτρο του δυνατού) των εσόδων. Μάλιστα, η συγκεκριμένη επιτροπή θα έχει συνάντηση με την ΕΠΟ, προκειμένου να συζητηθούν θέματα σχετικά με τα έξοδα τέλεσης αγώνων που σχετίζονται με την Ομοσπονδία.