Καρνέζης: «Είμαστε ομάδα υψηλού επιπέδου»

Για το ματς του Μουντιάλ με την Κολομβία μίλησε ο Ορέστης Καρνέζης τονίζοντας πως η Εθνική είναι ομάδα υψηλού επιπέδου.

Σε μέσα της Κολομβίας μίλησε ο τερματοφύλακας του Εθνικού μας συγκροτήματος για τη συνάντηση με τη Εθνική στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Ορέστης Καρνέζης αναφέρθηκε στην πιθανή του Ρανταμέλ Φαλκάο από το παιχνίδι του Μουντιάλ και τόνισε πως η Εθνική Ελλάδος πρέπει να θεωρείται ομάδα υψηλού επιπέδου.

«Κατ΄αρχήν λυπάμαι γι αυτό που συνέβη στον Ραδαμέλ. Είναι ποδοσφαιριστής, είμαι ποδοσφαιριστής και το νιώθω αυτό που περνάει. Αλλά είναι γεγονός ότι θα είναι πλεονέκτημα για την Εθνική της χώρας μου εάν ο Φαλκάο δεν είναι στο 100%. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα. Αλλά εμείς έχουμε τα σχέδιά μας τα οποία δεν αλλάζουν με έναν τραυματισμό κάποιου αντιπάλου, όποιος και αν είναι αυτός», είπε αρχικά ο Ορέστης Καρνέζης και πρόσθεσε: «Η Κολομβία έχει παίκτες υψηλού επιπέδου, αλλά και η Ελλάδα το ίδιο. Έχουμε παίκτες σαν τον Κατσουράνη και τον Καραγκούνη που έχουν κατακτήσει το Euro 2004 και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ακόμη δεν σκεφτόμαστε την Κολομβία και το Μουντιάλ γιατί έχουμε υποχρεώσεις με τους συλλόγους μας, όταν συγκεντρωθούμε θα το κάνουμε».