Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από την ΑΕΚ

Ελάχιστοι θα είναι οι φετινοί παίκτες που θα την ακολουθήσουν την «Ένωση» στην επόμενη κατηγορία.

Μπορεί φέτος η ΑΕΚ  να χρειάζεται έναν αγώνα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην Football League, ωστόσο οι αλλαγές στο ρόστερ την επόμενη χρονιά θα είναι πολλές.

Η ΑΕΚ της επόμενης χρονιάς θα έχει πολλές αλλαγές, με τους Ανέστη, Λαμπρόπουλο, Αραβίδη, Ντούνη, Ζόριτς, Σαρρή, Μάνταλο, Φαγέ, Σβάρνα, Κολοβέτσιο και Μπακάκη, να δίνουν ήδη τον δικό τους αέρα ανανέωσης, ενώ λίγοι από τους φετινούς παίκτες θα τους πλαισιώνουν.

Σίγουροι για την επόμενη κατηγορία, θεωρούνται οι Γεωργέας, Κορδέρο, Πεταυράκης, Μπρέσεβιτς, Τσεβάς, Πλατέλλας, Ανάκογλου, ενώ είναι αβέβαιο για ποιος από τους Καραγκιολίδη και Βούρα θα συνεχίσει στην επόμενη κατηγορία.

Ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τους Τσιρίλο και Ντακόλ, ενώ και οι Ρόβα και Ράμα δεν ξέρουν αν θα παραμείνουν ή  αν θα αναζητήσουν την επόμενη ομάδα τους.

Όλοι οι υπόλοιποι αναμένεται να δοθούν ως δανεικοί (Τσουμάγκας, Τσούπρος, Τζανετόπουλος, Γροντής, Αργυρίου, Καζβιρόπουλος).

Δύσκολα  θα συνεχίσουν οι Σταθάκης, Τσουκαλάς, Μούργκα, Πόποβιτς, ενώ το σίγουρο είναι πως οι προσθήκες της ΑΕΚ ενόψει της Football League δεν σταματάνε εδώ.