Φουλάρει για Καθάριο;

Επανέρχεται δυναμικά η ΑΕΚ για τον 20χρονο;

Το θέμα γύρω από τον Νίκο Καθάριο μόνο ξεκάθαρο δεν είναι, με διάφορα δημοσιεύματα να τον παρουσιάζουν κλεισμένο από τον Ολυμπιακό, κοντά στην ΑΕΚ και πάει λέγοντας.

Νέες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες μιλούν για μία κινητοποίηση που ξεκίνησε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ γύρω από την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου του Πανθρακικού.

Λέγεται ότι η ΑΕΚ έχει δρομολογήσει έναν άνθρωπο-κλειδί ο οποίος αναμένεται να τρέξει το θέμα του 20χρονου ποδοσφαιριστή για να τον κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η βιασύνη της Ένωσης δεν σχετίζεται μονάχα με το μεγάλο ενδιαφέρον που έχουν για τον παίκτη, αλλά φυσικά και με το γεγονός ότι ο ΟΣΦΠ κινείται επίσης ενεργά για να πάρει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή από την ομάδα της Κομοτηνής.

Το τι θα ισχύσει τελικά με την περίπτωση του Καθάριου είναι κάτι που για την ώρα μοιάζει πολύ δύσκολο να απαντηθεί με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός, αναμένονται να προβούν σε σημαντικές ενέργειες με στόχο να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.