Το εντυπωσιακό, τριπλό χτύπημα που ετοιμάζει ο Τίγρης!

Ντε Μπλασις, Κουρμπέλης και Μπακασέτας πακέτο, πραγματικό μεταγραφικό «μπαμ»!

Ένα πολύ ενδιαφέρον και συγχρόνως εντυπωσιακό νέο άρχισε να αναπαράγεται τα τελευταία λεπτά από συγκεκριμένα ΜΜΕ, σχετικά μ’ ένα χρυσό μεταγραφικό deal που φαίνεται να ετοιμάζεται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ισχυρός παράγοντας της ΑΕΚ θέλει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να πάρει τρεις ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Αστέρα Τρίπολης πακέτο! Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Ντε Μπλάσις, Κουρμπέλης και Μπακασέτας με τον τελευταίο να έχει αγωνιστεί το τελευταίο διάστημα ως δανεικός στον Άρη.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν εγκριθεί από τους ανθρώπους της ομάδας που σχεδιάζουν το αγωνιστικό προφίλ της ΑΕΚ, με τους Λυμπερόπουλο, Μπάγιεβιτς αλλά και Δέλλα να έχουν εισηγηθεί την απόκτηση των συγκεκριμένων παικτών εδώ και αρκετό καιρό

Λέγεται ότι οι δύο πλευρές συζητούν για την μετακίνηση και των τριών ποδοσφαιριστών για ένα ποσό που θα αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, κάνοντας αυτό το deal να μοιάζει με το «μπαμ» του καλοκαιριού εφόσον αναλογιστούμε ότι η ΑΕΚ θα αγωνίζεται του χρόνου στην Β Εθνική.

Φυσικά και πρέπει να κρατήσουμε «χαμηλά την μπάλα» γύρω από αυτό το σενάριο και δεδομένου ότι μιλάμε για παίκτες που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων όπως π.χ. του Ολυμπιακού. Από την άλλη, μην ξεχνάμε ότι οι σχέσεις μεταξύ του Αστέρα και του ΟΣΦΠ δεν είναι και ιδιαίτερα… καλές.