Δημητριάδης: «Η Νέα Φιλαδέλφεια σου έδινε ένα αίσθημα υπεροχής»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο sportday, ο Βασίλης Δημητριάδης μίλησε για το πρωτάθλημα του 1994 αλλά και το αίσθημα υπεροχής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα είπε:

-Κύριε Δημητριάδη έχετε αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στο «Νίκος Γκούμας». Ποιά ήταν τα συναισθήματα σας όταν αγωνιζόσασταν εκεί και πώς το κλίμα που δημιουργούταν εκεί επηρέαζε τον αντίπαλο, ιδιαίτερα στα μεγάλα ντέρμπυ;

«Η Νέα Φιλαδέλφεια ήταν ένα γήπεδο που από μόνο του ήταν μία έδρα καυτή, ένα γήπεδο που όταν έμπαινες μέσα σου έδινε ένα αίσθημα υπεροχής έναντι των αντιπάλων μας και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ειδικά στα ντέρμπυ να έχουμε τον «παίκτη παραπάνω», τον 12ο παίκτη που ήταν ο κόσμος μας και αυτό ήταν ένα μεγάλο αβαντάζ έναντι των αντιπάλων.»

– Στη δική σας καριέρα, ποια θεωρείτε ότι είναι η κορυφαία στιγμή;

«Ήταν πολλές οι καλές στιγμές όμως θα ξεχώριζα τα 3 συνεχή πρωταθλήματα που πήραμε με την ομάδα της ΑΕΚ, με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς στο τιμόνι της, από το 1992 ως το 1994.»

-Υπήρξατε ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στην ιστορία της ΑΕΚ. Θα ξεχωρίζατε κάποιους άλλους μεγάλους κυνηγούς από αυτούς που φόρεσαν τη φανέλα της «Ένωσης»;

«Από αυτούς που θυμάμαι από το πρόσφατο παρελθόν θα ξεχώριζα το Θωμά το Μαύρο και τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς.»