Δανεικός ο Τσιμπούρ;

Ο δανεισμός ανοίγει τον δρόμο για την ΑΕΚ της Β Εθνικής

Είναι η αλήθεια ότι ο Αλγερινός δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Τσιμπούρ ψάχνεται να φύγει από την Αγγλία εδώ και καιρό, η ομάδα του δεν φαίνεται να τον υπολογίζει γενικότερα, αλλά η διάρκεια του συμβολαίου του περιπλέκει τα πράγματα.

Ο «Τρομοκράτης» δεσμεύεται με τον συγκεκριμένο σύλλογο για ακόμη 2,5 χρόνια και από την στιγμή που δεν θέλουν να μπλέξουν οι δύο πλευρές με συναινετικά διαζύγια, στο τραπέζι φαίνεται να έπεσε και το σενάριο του δανεισμού.

Πριν από καιρό είχε ακουστεί ξανά το παραπάνω ενδεχόμενο σε συνδυασμό με μία κίνηση του Ολυμπιακού, που υποτίθεται πως ήθελε επαναφέρει τον παίκτη στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά ο τρόπος με τον οποίο χώρισαν οι δύο πλευρές εκείνο το καλοκαίρι έχει αφήσει αρκετά εμπόδια για την ολοκλήρωση ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες περί δυνατότητας δανεισμού το επιθετικού, τότε θα ανοίξουν ουσιαστικά οι δρόμοι για την ΑΕΚ για να τον κάνει δικό της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κάποια ρήτρα ή ποσοστά που να μπλοκάρουν έναν Ελληνικό σύλλογο από το να πάρει τον Αλγερινό με μεταγραφή από την Νότιγχαμ Φόρεστ, αυτό τουλάχιστον διαρρέει από το ρεπορτάζ του ΟΣΦΠ. Ο παίκτης ανήκει εξ ολοκλήρου στους Άγγλους.