Η αναβολή του πρωταθλήματος και οι «μικροί»

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με την αναβολή του πρωταθλήματος της Football League, αλλά και με τους «μικρούς» που έπαιξαν στο φιλικό της ΑΕΚ με τη Λάρισα.

Αναλυτικά:

Goal

«Η ενιαία φιλοσοφία», είναι ο τίτλος της εφημερίδας σχετικά με την ΑΕΚ και αναφέρεται στην φιλοσοφία την οποία περνούν οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών τους πιτσιρικάδες, ώστε να μπουν αμέσως στην νοοτροπία της ομάδας.

SportDay

«Το διαμάντι… Ανδρέας Βλαχομήτρος», είναι ο τίτλος της εφημερίδας SportDay και σχολιάζει τον 17χρονο ποδοσφαιριστή που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.

LiveSport

«Άνω – κάτω  ο προγραμματισμός της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν εξαιτίας της αναβολής της πρεμιέρας», γράφει η εφημερίδα σχετικά με την επ’ αόριστον αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Ώρα των Σπορ

«Υπάρχουν όρια», γράφει η εν λόγω εφημερίδα και σχολιάζει: «Αναμονή, ανοχή και έμπρακτη αρωγή για τα αιτήματα που κρίνονται λογικά. Καμία ανοχή και καμία απάθεια αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόθεση από κάποιους να πάνε στα άκρα, χωρίς απαραίτητα αυτό να γίνεται με γνώμονα το πραγματικό συμφέρον των συλλόγων της Football League». «Συσκέπτονται σήμερα στην ΑΕΚ για να αναλύσουν τα δεδομένα και να πάρουν αποφάσεις για τη στάση της Ένωσης το αμέσως επόμενο διάστημα».

 

Δείτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα εδώ