Τα συμβόλαια των παικτών της ΑΕΚ

Δείτε τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι παίκτες της ΑΕΚ.

Η εφημερίδα «LiveSport» σε σημερινό της δημοσίευμα, αναφέρεται για τα συμβόλαια των παικτών της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Μάνταλος είναι ο μόνος παίκτης της ΑΕΚ που έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την «Ένωσης». Από κει και πέρα, εννιά παίκτες δεσμεύονται έως το 2017 και όλοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Πρόκειται για τους, Αραβίδη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μπακάκη, Μάρκο Ντούνη, Σαρρή, Σοϊλέδη, Ζόριτς και Σβάρνα.

Σε τρία χρόνια λήγει το συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πεταυράκη, Τσεβά, Παναγιώτη Ντούνη, Τζανετόπουλο, Τζάθα κι Αργυρίου (δόθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου), οι οποίοι όμως βρίσκονταν από πέρυσι στην ΑΕΚ. Ειδικές περιπτώσεις είναι εκείνες των Φαγέ και Ανέστη που έχουν συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας.

Επίσης, τέσσερις από τους 29 που υπέγραψαν φέτος το καλοκαίρι έχουν συμβόλαιο ως το 2016 και πρόκειται για τους Ρόβα, Καραγκιολίδη, Γροντή και Μπρέσεβιτς.

Όσο για τους Πλατέλλα, Ντακόλ,Γεωργέα, δεσμεύονται μόνο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι η παραμονή τους στην ομάδα εξαρτάται από την παρουσία τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Τέλος, για την περίπτωση του ο Έλντερ Μπαρμπόσα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα όταν αποκτήθηκε συμφωνία για τρία χρόνια. Στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας, όμως, εμφανίζεται να δεσμεύεται ως το 2015. Αυτό γίνεται γιατί ο Πορτογάλος παίκτης υπέγραψε για 1+2 χρόνια, δηλαδή με οψιόν ανανέωσης από την πλευρά της ΑΕΚ.