Κυρίαρχη η ΑΕΚ στο φιλικό με ΑΟΝΑ

Μία ακόμη φιλική νίκη πέτυχε ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΑΟΝΑ.

Μια ακόμα ευκαιρία να πραγματοποιήσει αρκετές δοκιμές, είχε στο σημερινό φιλικό ο Χόρχε Ελγκέτα στη νίκη της ΑΕΚ με 3-0 σετ (25-19, 25-19, 25-20), επί του ΑΟΝΑ στην Αργυρούπολη.

Ο προπονητής της Ένωσης προτίμησε να αφήσει εκτός τους Κρίνιτς και Πέτρογλου για να τους ξεκουράσει, ενώ περισσότερο χρόνο συμμετοχής πήρε ο Κόνραντ Γκούζντα, που μοιράστηκε τον ρόλο του λίμπερο με τον Θάνο Παπαδημητρίου.

Αυτό ήταν το τέταρτο φιλικό παιχνίδι της η ΑΕΚ, που ξεκίνησε το ματς με τους Ανδρεάδη, Ραντούνοβιτς, Παγιάν, Μαντέκα, Κατσανεβάκη, Γεωργιάδη. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Ίλιτς, Μπουρκόφσκι, Οικονόμου, Μιχαλόπουλος. Ο Ανδρεάδης ήταν απόλυτα καλά μετά τον μικροτραυματισμό του στο χθεσινό φιλικό και αγωνίστηκε κανονικά.

ΑΕΚ (Ελγκέτα): Ανδρεάδης, Ραντούνοβιτς, Παγιάν, Μαντέκας, Κατσανεβάκης, Γεωργιάδης/ Παπαδημητρίου (λ), Ίλιτς, Γκούζντα, Μπουρκόφσκι, Οικονόμου, Μιχαλόπουλος.
Αργυρούπολη (Αρέτας): Μπατιστάτος, Ρομπότσης, Πολυχρόνου, Νταουντάκης, Κισκίρας, Κώτσης, Πανταζόπουλος, Γαλιώτος, Νάστος, Νομικός