Ανυπομονούν για το Κύπελλο

Οι παίκτες της Ένωσης τις τελευταίες μέρες ζουν και αναπνέουν για το ματς με τον Πανθρακικό, καθώς θέλουν να αποδείξουν και πρακτικά ότι βρίσκονται σε ομάδα Α΄Εθνικής.

Την έναρξη του ματς Κυπέλλου της Τετάρτης στην Κομοτηνή αναμένουν αγωνιωδώς  οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ καθώς θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση, για να αποδείξουν πως είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Ήδη η ομάδα έχει βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας έχει πλέον να διαχειριστεί ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ.

Οι παίκτες ανυπομονούν να αποδείξουν ότι αξίζουν να φορούν την φανέλα της ΑΕΚ και όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», στις συζητήσεις μεταξύ τους έλεγαν: «Στο χέρι μας είναι να πάρουμε το παιχνίδι και να δείξουμε σε όλους ότι θέλουμε την πρόκριση. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά εφόσον παρουσιάσουμε το πρόσωπο που πρέπει μπορούμε να το κερδίσουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να κατέβουμε στο γήπεδο με στόχο να “καθαρίσουμε” το ματς και να γυρίσουμε πίσω ώστε να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας για το πρωτάθλημα. Δεν αρκεί να λένε ότι δεν είμαστε ομάδα Β’ Εθνικής, πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο με την εικόνα μας».