Επαφές για την εκχώρηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θέμα της εκχώρησης των απαιτήσεων του Ψωμιάδη στο Δημόσιο.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη ΦΑΕΕ Αθηνών για να τελειώσουν την εκχώρηση των απαιτήσεων του Ψωμιάδη στο Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν συζητήσεις με στελέχη της Εφορίας προκειμένου να προχωρήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα η υπόθεση. Εδώ και αρκετό καιρό οι ιθύνοντες της «Ένωσης» είχα καταλήξει σε μία συγκεκριμένη φόρμουλα για να ολοκληρωθεί η εκχώρηση, για την εφαρμογή της οποίας υπήρχαν εμπόδια από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από τις τελευταίες συζητήσεις φαίνεται πως έχει βρεθεί λύση για το ζήτημα αυτό.Τόσο για την υπογραφή της σύμβασης, όσο και για το χαρτόσημο.

Δηλαδή, το πρόβλημα με το χαρτόσημο θα λυθεί μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπογραφεί η σύμβαση της εκχώρησης και να βεβαιωθεί προσωρινά το ποσό του χαρτόσημου σαν χρέος (που θα βαρύνει τον Δημητρέλο, ως τελευταίο πρόεδρο και εκκαθαριστή).

Οι επαφές των ανθρώπων της ΑΕΚ με τις αρμόδιες αρχές βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και είναι πολύ πιθανό η σύμβαση να υπογραφεί άμεσα, προκειμένου να μην λήξει και η προθεσμία των 30 ημερών.

Οι υπογραφές δεν αποκλείεται να μπουν ακόμη και σήμερα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελικό κείμενο της σύμβασης είναι πολύ πιθανό να φτάσει στα γραφεία της ΦΑΕΕ  μέσα στις επόμενες ώρες…