«Να μάθουμε από την ήττα»

Ο Γιάννης Αρβανίτης ήταν αρκετά εκνευρισμένος με την ήττα από τον Δούκα και τόνισε πως η ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκεται ακόμα στις διακοπές του Πάσχα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του, που κόστισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Ενωσίτης προπονητής στάθηκε στο γεγονός ότι οι αθλητές του δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα σε αμυντικό και επιθετικό επίπεδο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Δούκας.

Επίσης, τόνισε πως αυτή η ήττα πρέπει να γίνει μάθημα και δείχνει ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος κακώς θεωρείται δεδομένο.

«Πολύ κακή παρουσία φάνηκε να μην έχουμε επιστρέψει από τις διακοπές του Πάσχα. Εμείς κολλήσαμε, δώσαμε δικαιώματα σε αμυντικό κι επιθετικό επίπεδο και ο Δούκας το εκμεταλλεύτηκε, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και του αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό. Η ήττα αυτή ήταν ένα μάθημα για μας όλοι θεωρούν δεδομένο πως το Πρωτάθλημα έχει κριθεί δεν είναι όμως έτσι. Ακόμα και ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο γι’ αυτό το λόγο και στην συνείδηση όλων επικρατεί αυτή η εντύπωση. Δεν φταίνε οι παίκτες, όμως αυτά τα μηνύματα που έρχονται σε εμάς και σίγουρα βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Ελπίζω να αναστρέψουμε αυτή την εντύπωση» είπε ο Γιάννης Αρβανίτης aek365.gr.

Αναφερόμενος στους αγώνες με τους Ποσειδώνα Λουτρακίου και Φοίβο Συκεών, ο Αρβανίτης υπογράμμισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα χαριστούν στην Ένωση, η οποία μετά την ήττα από τον Δούκα δεν έχει δικαίωμα για άλλη απώλεια βαθμών.

«Αυτή ήττα δεν μας δίνει δικαίωμα για άλλη γκέλα γιατί τότε θα βρεθούμε πίσω από τον Διομήδη. Η συνέχεια σίγουρα είναι δύσκολη γιατί οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε δεν θα είναι χαλαρές καθώς παίζουν για την είσοδο στην 4άδα, αλλά και την παραμονή και σε καμία περίπτωση δεν θα μας χαριστούν».