Αποθέωση για τους παλαίμαχους

Οι βετεράνοι της ΑΕΚ γνώρισαν την αποθέωση στο Αίγιο

Ο αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στις ομάδες παλαιμάχων της ΑΕΚ και του Παναιγιαλειου ολοκληρώθηκε με το τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Το σκορ της αναμέτρησης έχει βέβαια δευτερεύουσα σημασία, αφού η σημασία του αγώνα εστιάστηκε στις όμορφες αναμνήσεις που μας χάρισαν οι αστέρες του παρελθόντος και στον φιλανθρωπικό σκοπό του.

Ο αγώνας έγινε στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου και όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΚΑΜΕ ΑΜΕΑ Αιγίου). Οι κάτοικοι της πόλης στήριξαν δυναμικά την προσπάθεια αυτή και πριν από το ματς τιμήθηκαν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μιχάλης Σιμιγδαλάς, Νίκος Σταθόπουλος και Χρήστος Αντωνόπουλος, με τους τρεις παίκτες να έχουν φορέσει τις φανέλες και των δύο συλλόγων.

Για την “Ένωση¨αγωνίστηκαν οι: Σεραφείδης, Σοφιανίδης, Τόσκας, Καραγκιοζόπουλος, Λαγινάς, Βλαντής,Πυθαρούλης, Στυλιανόπουλος,Μουσούρης, Γεωργιάδης και Ατματσίδης.

Αναπληρωματικοί: Κ. Νικολαϊδης, Σαρκίρης, Αγγελόπουλος, Χατζηκυμαντάρης, Σταματιάδης, Κωνσταντινίδης, Σεβαστόπουλος, Τσαχουρίδης, Σταθόπουλος, Βουδούρης, Ράπτης.