Στο σφυρί ο Σκόκο;

Φέρτε τον «Υδραυλικό» και θα πέσουν τα τσιμέντα της Ν. Φιλαδέλφειας!

Πολλά δημοσιεύματα από τον Ελληνικό αλλά και ξένο χώρο μιλούν για την Σάντερλαντ και τον Σκόκο, με τους Άγγλους να ετοιμάζονται να βάλουν πωλητήριο στον Αργεντίνο παικταρά!

Ο Σκόκο δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στην βασική ενδεκάδα της νέας τους ομάδας από τότε που μετακόμισε στην Αγγλία τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας αγωνιστεί μόλις σε 8 αγώνες και για λιγότερο από 250 αγωνιστικά λεπτά. Το πρωί υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα που μιλούσαν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και για το γεγονός πως ο Ιγκνάσιο Σκόκο προτάθηκε στους ερυθρόλευκους εν όψει της μεταγραφικής περιόδου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι ότι η περίπτωση Σκόκο δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη μιας και οι πληροφορίες που έρχονται σχετικά με τον πρώην άσο της ΑΕΚ είναι μπερδεμένες. Από την μία υπάρχουν τα δημοσιεύματα που αναπαράγουν την πληροφορία ότι θα χρειαστούν αρκετά χρήματα για να αγοράσει κανείς τον παίκτη από την Σάντερλαντ, από την άλλη όμως, το σενάριο να κοστολογηθεί ο παίκτης για πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ φαντάζει ως άπιαστο όνειρο, δεδομένου ότι οι Άγγλοι είχαν δαπανήσει μόλις 3,7 εκατομμύρια για να τον πάρουν όταν ακόμα… «πετούσε» αγωνιστικά.

Λογικό λοιπόν να ξεκινήσουν τα σενάρια περί ενδιαφέροντος ΑΕΚ και Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από την τελική κατάταξη της βαθμολογίας της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ και το κατά πόσο θα μπορέσει τελικά να σωθεί η ομάδα της Σάντερλαντ.