Τσάμης: “Δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ”

O παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Άγγελος Τσάμης, μίλησε για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, μίλησε ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Άγγελος Τσάμης, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο μπασκετμπολίστας της νησιώτικης ομάδας, τόνισε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρωταρχικός στόχος των Ροδιτών είναι να εμφανίσουν ένα καλό πρόσωπο.

Αναλυτικά, είπε:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πέρα του ότι είναι ένα ματς Κυπέλλου που είναι επίσημο, είναι και ένα παιχνίδι προετοιμασίας για εμάς και θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Σίγουρα σαν ομάδα προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας, όπου ο ένας προσπαθεί να γνωρίσει τον άλλον. Όπως είπαμε και πριν θα είναι ένα δύσκολο ματς, οπότε εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα σοβαρό πρόσωπο και γιατί όχι να πάμε για το καλύτερο, που φυσικά είναι η νίκη.
Η ΑΕΚ πέρα από την ιστορία, την ομάδα και τη φανέλα της είναι μία ομάδα που πάντα διεκδικεί τη νίκη, οπότε περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κατά τ’ άλλα, όσον αφορά την ομάδα μου είναι νωρίς ακόμα. Είδαμε και την κλήρωση, αλλά εμείς δεν μένουμε σε αυτό. Θα πηγαίνουμε εβδομάδα με εβδομάδα, παιχνίδι με το παιχνίδι και ελπίζουμε φέτος να κάνουμε το καλύτερο», δήλωσε ο Άγγελος Τσάμης.