Τιμωρία για την ΑΕΚ με το… ζόρι!

Γέλιο προκαλεί η απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, να ασκήσει έφεση στην απόφαση αθώωσης της ΑΕΚ, για την είσοδο των οπαδών στο φιλικό με τη Ρόμα.

Μόνο υποψίες μπορεί να προκαλέσει η… σπουδή του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΈΠΟ, Κωνσταντίνου Πετρόπουλου, να ασκήσει έφεση στην απόφαση αθώωσης της ΑΕΚ για την είσοδο των οπαδών και τη διακοπή του φιλικού αγώνα με τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ!

Μια απόφαση που μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει, διότι αφενός όπως προαναφέραμε επρόκειτο για φιλικό ματς και αφετέρου δεν σημειώθηκε καμία αξιόποινη πράξη που να συνιστά τιμωρία της Ένωσης. Ακόμα και οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας άλλωστε, έπλεξαν το εγκώμιο των «κιτρινόμαυρων» οπαδών, οι οποίοι μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να πάρουν τις φανέλες των ποδοσφαιριστών.

Στην ΑΕΚ προφανώς δεν ανησυχούν για τη συγκεκριμένη ενέργεια, αλλά την ίδια ώρα λαμβάνουν ένα ακόμα μήνυμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Και οι… πέτρες άλλωστε γνωρίζουν πλέον, πως η ελληνική ομοσπονδία εδώ και πάρα πολύ καιρό, λειτουργεί εκτελώντας… άνωθεν εντολές.