Σανίκης: Mεγάλη πίκρα και πολύ υποτιμητικό (Video)

Ειλικρινά λόγια από τον έμπειρο παίκτη της ΑΕΚ

Ξεκάθαρος ήταν ο Γρηγόριος Σανίκης μετά την αναπάντεχη ήττα της ομάδας του απέναντι στον μαχητικό Δούκα. Ο διεθνής αριστερός ίντερ δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση του μετά το χθεσινό εντός έδρας αποτέλεσμα:

«Το σημερινό (σσ χθεσινό) παιχνίδι και αποτέλεσμα ήταν απόρροια και συνονθύλευμα πολλών πραγμάτων και πολλών καταστάσεων, συνυπολογιζόμενης και της μεγάλης διακοπής που είχαμε από αγώνες. Συμβαίνουν και αυτά. Για εμένα είναι μεγάλη πίκρα και πολύ υποτιμητικό προσωπικά το να χάσω παιχνίδι, όχι στην έδρα μου, στην Ελλάδα γενικά, παρ” όλα αυτά θα πρέπει να το υποστώ. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε γιατί ο αθλητισμός έχει και αυτές τις στιγμές».

Ο προπονητής του Δούκα, Γιώργος Κρανάκης, τόνισε πως επειδή η ομάδα του κέρδισε την ΑΕΚ δε σημαίνει αυτόματα πως είναι και καλύτερη ομάδα από τους «κιτρινόμαυρους»:

«Κατ” αρχήν συγχαρητήρια στους αθλητές του Δούκα που δείξανε χαρακτήρα σε ολόκληρο το παιχνίδι, το θέλαμε, ζητήσαμε τους βαθμούς και έχει μεγαλύτερη αξία η νίκη αυτή, όταν κερδίζεις μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά κερδίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες».

Δηλώσεις έκανε και ο νεαρός δεξιός εξτρέμ του Δούκα, Δημήτρης Τζήρας:

«Είναι μία σπουδαία νίκη, παρ” ότι χάσαμε το ματς με το Λουτράκι, όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε. Κάναμε προπόνηση και τις Άγιες ημέρες του Πάσχα και πιστεύω όλοι μαζί, ομαδικά, ο καθένας έβαλε ένα λιθαράκι να πάρουμε αυτή τη σπουδαία νίκη».

Ακολουθεί βίντεο με τις παραπάνω δηλώσεις: