Κατσουράνης: «Καλή επιλογή ο Σάντος για την εθνική Πορτογαλίας»

Σίγουρος ότι ο Φερνάντο Σάντος θα πετύχει στην εθνική Πορτογαλίας παρουσιάστηκε ο Κώστας Κατσουράνης.

Μόνο θετικά λόγια είχε να πει ο Κώστας Κατσουράνης σε Πορτογαλική ιστοσελίδα για την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στην εθνική ομάδα της χώρας.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι αρκετά έμπειρος προπονητής και είναι φυσιολογική η επιλογή του. Προπονητές σαν εκείνο έχουν ως στόχο το καλύτερο και ψάχνουν νέες προκλήσεις στην καριέρα τους. Είναι ένας καλός προπονητής και οι παίκτες τον αγαπούν. Είναι πραγματικά καλός προπονητής και είναι μία καλή επιλογή».

Από εκεί και πέρα, ο Κατσουράνης μίλησε για την παρουσία του Πορτογάλου στον ελληνικό πάγκο: «Όλοι οι παίκτες ήταν πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Ήταν εξαιρετική για την Ελλάδα η επιλογή του Φερνάντο Σάντος και καταφέραμε να περάσουμε στα νοκ-άουτ ματς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2012 και πρόσφατα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».

Όσον αφορά τα θετικά του στοιχεία, ο Έλληνας παίκτης είπε: «Είναι σοφός ως άτομα και γνωρίζει πολύ καλά την νοοτροπία των Πορτογάλων ποδοσφαιριστών. Νομίζω ότι θα πετύχει με την εθνική ομάδα, η οποία έχει πολλούς καλούς παίκτες. Εκεί που είναι κορυφαίος είναι στην ανάλυση του αγώνα. Διαβάζει πάντα το παιχνίδι πολύ καλά και ξέρει πώς να χειριστεί την ομάδα από τον πάγκο, σύμφωνα με ό,τι το παιχνίδι ζητά».

Καταλήγοντας, μίλησε και για την τιμωρία που του έχει επιβληθεί από την FIFA: «Η τιμωρία που του επιβλήθηκε δεν είναι φυσιολογική. Δεν έκανε απολύτως τίποτα. Δεν πρέπει να μιλάει πολύ με τους παίκτες. Δεν μπορεί να είναι φίλος των παικτών ο προπονητής. Νομίζω ότι η στάση του απέναντι στους παίκτες είναι η σωστή και με μέτρο».