Κατσανεβάκης: «Να φανεί στο γήπεδο η καλή δουλειά»

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θα συμμετάσχει σε τουρνουά που θα γίνει στη Νέα Πέραμο.

Σε δηλώσεις του, ο Σταύρος Κατσανεβάκης μίλησε για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο τουρνούα που θα γίνει στη Νέα Πέραμο, με τον Παναθηναϊκό, τον Παμβοχαϊκό και την τοπική Κύζικο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ελπίζω να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις και να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο που θα παρακολουθήσει τους αγώνες… Το πρόγραμμα είναι λίγο βαρύ καθώς  θα δώσουμε τρεις αγώνες μέσα σε τρεις μέρες αλλά θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει περισσότερες αξιόλογες λύσεις φέτος σε όλες τις θέσεις και έτσι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του τουρνουά. Άλλωστε είναι ευκαιρία να φανεί στο γήπεδο η καλή δουλειά που έχουμε κάνει  μέχρι τώρα στην προετοιμασία».

Το τουρνουά δίνει την ευκαιρία στον κεντρικό της ΑΕΚ να επιστρέψει για πρώτη φορά στο γήπεδο και στην ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο ίδιος δήλωσε για το γεγονός αυτό: «Είναι αλήθεια ότι δεν έφυγα με τις καλύτερες συνθήκες από τον Κύζικο αλλά ξέρω ότι υπάρχουν στη Ν. Πέραμο άνθρωποι που με αγαπούν. Κι επειδή τους αγαπώ κι εγώ γυρίζω με χαρά στα παλιά μου μέρη…».