Γενική είσοδος 5 ευρώ στο ΑΕΚ-ΑΓΟΡ

Εκδόθηκαν σήμερα από την ΚΑΕ ΑΕΚ, τα εισιτήρια του αγώνα με το Ρέθυμνο, τα οποία κοστίζουν 5 ευρώ.

Στη διάθεση των φίλων της ΑΕΚ είναι από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου μπάσκετ με τον ΑΓΟΡ. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Κυριακή (28/9) την ομάδα του Ρεθύμνου στη Γλυφάδα, στο πλαίσιο της Β’ φάσης της διοργάνωσης και η γενική είσοδος ορίστηκε και πάλι στα 5 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη διάθεση των εισιτηρίων για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στο Ρέθυμνο Aegean ΚΑΕ.

ΑΕΚ ΚAE – Ρέθυμνο Aegean ΚΑΕ

Η ΑΕΚ είναι ξανά ΕΔΩ, έχει παρόν και μέλλον! Η Βασίλισσα ξεκίνησε να γράφει και πάλι ιστορία και μετά τον Κολοσσό Ρόδου σειρά παίρνει το Ρέθυμνο. Η Ένωση αντιμετωπίζει τους Κρητικούς την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:30 στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με φόντο φυσικά την πρόκριση για τον πρώτο στόχο της χρονιάς και εσύ πρέπει να είσαι εκεί.

Η Ένωση σε χρειάζεται, θέλει την δυναμική στήριξη του κόσμου της και γι αυτό τον λόγο ορίστηκε γενική είσοδος στο γήπεδο 5 ευρώ.

Η ΑΕΚ γράφει ξανά ιστορία, εσύ θα λείπεις;

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

 Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους

  • Διαδικτυακά (στο http://www.viva.gr/tickets/sports/aek-basket-tickets)
  • Από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.)
  • *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)
  • *Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload).
  • Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  • Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθέντες κάρτες διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).
  • Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
  • Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να υπακούουν στις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.