Μαραθώνιος η νέα σεζόν!

Αυξημένες απαιτήσεις για την ΑΕΚ στη Football League.

Μετά τη χθεσινή (24/04) συνεδρίαση που είχε το  Δ.Σ. της Football League, στην οποία θα συμμετέχει η ΑΕΚ τη νέα σεζόν, το πιο πιθανό σενάριο είναι στο νέο πρωτάθλημα να σχηματιστούν 2 όμιλοι των 14 ομάδων και οι 3 πρώτοι του κάθε ομίλου να λαμβάνουν μέρος στα play off ώστε να προκύψουν οι 2 ομάδες που θα πάνε στην Σούπερ Λίγκα.

Όπως όλα δείχνουν, το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ στη Football League θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ της Football League.

Το πιο πιθανό (όπως και φέτος) είναι να σχηματιστούν δύο όμιλοι των 14 ομάδων και οι 3 πρώτοι του κάθε ομίλου θα πάνε σε αγώνες playoff. Από αυτούς του αγώνες θα προκύψουν 2 ομάδες που θα ανέβουν στη Super League.

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα δώσει περίπου 40 αγώνες τη νέα χρονιά χωρίς να συμπεριλάβουμε τους αγώνες του Κυπέλλου. Επομένως, τη νέα αγωνιστική περίοδο θα υπάρξουν αυξημένες απαιτήσεις για την «Ένωση», η οποία χρειάζεται να ενισχυθεί στον μέγιστο βαθμό ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επιστροφής στην κατηγορία που ανήκει.