Λαμπρόπουλος: “Δεν αξίζει να είναι στη Β΄ Εθνική η ΑΕΚ”

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στον "ΟΤΕ TV" για το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθρακικό και τη συνέχεια της ΑΕΚ στη διοργάνωση, μίλησε στον «ΟΤΕ TV» ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Σίγουρα κοιτάξαμε τον αντίπαλο, που μετέχει σε μία μεγαλύτερη κατηγορία από εμάς, στα μάτια. Πιστεύω πάντως ότι οι παίκτες που έχουν έρθει στην ΑΕΚ και γενικά το σύνολο και η ομάδα δεν αξίζει να είναι σε αυτή την κατηγορία», υποστήριξε αρχικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και συνέχισε λέγοντας: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Πανθρακικό. Σίγουρα επηρεαστήκαμε πάρα πολύ στο β’ μέρος διότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Οι αντίπαλοι μας έχουν παίξει τέσσερα ματς πρωταθλήματος και εμείς μόλις δύο για το Κύπελλο. Ακόμα δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ουσιαστικά είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, έτσι όπως έχει γίνει με το πρωτάθλημα της Football League. Θεωρώ πάντως ότι κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια…».

Σχετικά με τη σημασία που θα έχει ο ένας βαθμός που κατέκτησε η ΑΕΚ στην Κομοτηνή, ενόψει της συνέχεις της διοργάνωσης, επεσήμανε: «Το σημαντικό είναι ότι δε χάσαμε σε μία δύσκολη έδρα. Ο Πανθρακικός έχει δείξει ότι εντός έδρας παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μπορέσαμε να κρατήσουμε το μηδέν, είχαμε τρεις – τέσσερις ευκαιρίες για να κερδίσουμε, δεν τις αξιοποιήσαμε αλλά δεν πειράζει. Έχουμε άλλα δύο ματς…».