Άνδρας μαχαίρωσε 4 μαθητές δημοτικού!

Τους επιτέθηκε την ώρα που πήγαιναν στο σχολείο.

Ένας άνδρας σκότωσε σήμερα με μαχαίρι τέσσερις μαθητές σε δημοτικό σχολείο της νότιας κινεζικής περιοχής Γκουανσί, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία αναζητεί έναν μεσήλικα ως δράστη της επίθεσης, μετέδωσε το Νέα Κίνα, επικαλούμενο την υπηρεσία δημόσιας ασφάλειας στην κομητεία Λινγκσάν της Γκουανσί. Ο δράστης επιτέθηκε στα παιδιά την ώρα που πήγαιναν στο σχολείο και τρία από αυτά πέθαναν ακαριαία, ενώ ένα κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο.

Η επίθεση σημειώνεται μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα μετά την δολοφονία τριών παιδιών και τον τραυματισμό πολλών άλλων από έναν άνδρα σε δημοτικό σχολείο της επαρχίας Χουμπέι. Τα βίαια εγκλήματα σπανίζουν στην Κίνα σε σχέση με πολλές άλλες χώρες, αλλά έχει σημειωθεί σειρά επιθέσεων σε σχολεία με θύματα παιδιά τα τελευταία χρόνια. Οι σχολικοί φρουροί στην Κίνα συχνά δεν είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι ή εκπαιδευμένοι για να αποτρέψουν τέτοιες επιθέσεις.

Σε άλλο περιστατικό, έξι άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου σε δημοτικό σχολείο της Κουνμίνγκ, πρωτεύουσας της νοτιοδυτικής επαρχίας Γιουνάν, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Νέα Κίνα» χωρίς να προσθέτει περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: newsbeast.gr