Τσιάκος: “Την καρδιά μας για την πιο τιμημένη φανέλα”

O αρχηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, Γιώργος Τσιάκος, έδωσε το... στίγμα του, ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με το Ρέθυμνο.

Είναι ο παίκτης που συνδέει το παρόν με το παρελθόν της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ. Ο Γιώργος Τσιάκος είναι ο αρχηγός και ηγέτης της νέας ομάδας που «χτίζει» ο Βαγγέλης Ζιάγκος και εκείνος που δίνει το… στίγμα για την επόμενη μέρα της «Βασίλισσας».

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο facebook για το παιχνίδι της Κυριακής με το Ρέθυμνο, δίνοντας την υπόσχεση ότι οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της ΑΕΚ:

«Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει από μας απαιτήσεις. Δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο παρκέ την καρδιά μας, για τους οπαδούς μας αλλά και για την πιο τιμημένη φανέλα της Ελλάδας. Το κάναμε και με τον Κολοσσό. Το Ρέθυμνο είναι μια αξιόλογη ομάδα. Θα το αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα. Στην ΑΕΚ εξακολουθούν να επικρατούν ειδικές συνθήκες για λόγους, που όλοι γνωρίζουν. Συνεχίζεται μια μεγάλη προσπάθεια εντός και εκτός παρκέ. Είμαστε αποφασισμένοι. Παραμένουμε προσγειωμένοι. Καλούμε τους οπαδούς μας να δώσουν μαζικά το «παρών» στο Κλειστό της Γλυφάδας και με τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν να μας στηρίξουν. Με ευπρέπεια και φωνή. Για να πετύχουμε την δεύτερη νίκη μας στο Κύπελλο».