
Πολλές προτάσεις για φιλικό παιχνίδι έφτασαν τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, δεδομένου ότι οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούσαν αντιπάλους, λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος.
Μία από τις ομάδες που προσέγγισε την Ένωση ήταν και ο Ηρακλής. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», ο «Γηραιός» ζήτησε τη διεξαγωγή φιλικού με την ΑΕΚ, ωστόσο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δύσκολα θα γίνει αποδεκτό.
Η ΑΕΚ άλλωστε έχει ήδη κλείσει δύο φιλικά με τη Λαμία αύριο και τον Πιερικό την προσεχή εβδομάδα και λογικά δεν θα χρειαστεί να γίνει άλλο παιχνίδι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ΔΣ της Football League, όπου θα οριστικοποιηθεί η… σέντρα της Β’ Εθνικής, το Σαββατοκύριακο 11-12 Οκτωβρίου.