Έναρξη των έργων τον Μάιο!

Από την επόμενη εβδομάδα ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα συναντηθεί με τους συνεργάτες του για να συζητηθεί το θέμα του γηπέδου.

Με την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Αθήνα θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν το γήπεδο και που παραμένουν «ανοικτά», μιας και έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής υπό τον Μελισσανίδη, στην οποία θα παρίστανται ο γενικός διευθυντής της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε., Νίκος Στράτος, ο αρχιτέκτονας του έργου, Θανάσης Κυρατσού, αλλά και ο πρότζεκτ μάνατζερ, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Στη συνάντηση αυτή, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΩΡΑ των σπορ», θα συζητηθούν όλα όσα αφορούν στην «Αγιά-Σοφιά», στη ρύθμιση που σύντομα θα ψηφιστεί από τη Βουλή, τις οικοδομικές άδειες αλλά και διάφορα διαδικαστικά ζητήματα, που θα ολοκληρωθούν άμεσα ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι που «τρέχουν» το πρότζεκτ εκτιμούν ότι πριν το τέλος Μαΐου οι μπουλντόζες θα πάρουν θέση και θα αρχίσουν τα έργα κατασκευής του «Ναού».