Αγγαρεία στην Λαμία!

Χωρίς όρεξη η ΑΕΚ, δεν κατάφερε να αποδώσει ωραίο ποδόσφαιρο και έμεινε ισόπαλη με την Λαμία. Προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπαρμπόσα, όμως δεν μπορούσε μόνος του. Γεμάτο το γήπεδο, από φίλους των Θεσσαλών, αλλά και περίπου 800 Ενωσίτες.

Χωρίς πολλές επιθετικές ενέργειες το πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να σπάσει την καλή αμυντική λειτουργία της Λαμίας, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ουσιαστικό. Η Ένωση προσπάθησε να βρει έστω κάποιους χώρους για να σουτάρει όμως ούτε αυτό ήταν δυνατό. Ο Δέλλας είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του, καθ όλη την διάρκεια του ημιχρόνου.

Στο ίδιο έργο θεατές και στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού με τις πολλές αλλαγές να μην επιτρέπουν να δοθεί ένας ρυθμός στον αγώνα. Η ΑΕΚ και πάλι προσπαθούσε μακριά από την εστία του Γεωργίου, χωρίς όμως να προκαλέσει κάποιο κίνδυνο για τους Θεσσαλούς. Ακόμη η Ένωση προσπάθησε να απειλήσει με κάποια φάουλ, όμως οι εκτελέσεις ήταν εντελώς ακίνδυνες. Η Λαμία ήταν η ομάδα που απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χαϊκάλη να πιάνει το σουτ στο 79′, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Ανέστης, Γεωργέας, Γροντής, Σαρρής, Κολοβέτσιος, Ρόβας, Μάνταλος, Ζόριτς, Πλατέλλας, Ντούνης και Αραβίδης.
Λαμία: Γεωργίου, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Ρέπετσας, Λεάντρο, Φατιόν, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γιένγκα, Φράγκος και Νεόφυτος.