Αναβολή όλων των αγώνων!

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού

Η τραγωδία του θανάτου του Κώστα Κατσούλη ώθησε την πολιτεία και συγκεκριμένα τον Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού να αναβάλει την ερχόμενη αγωνιστική όλων των ομαδικών αθλημάτων της χώρας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του άτυχου οπαδού του Εθνικού που υπέκυψε στην δολοφονική επίθεση που δέχθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Η απόφαση αυτή επηρεάζει την μπασκετική ΑΕΚ η οποία θα αγωνιζόταν απέναντι στον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος. Από μία άποψη, η συγκεκριμένη απόφαση θα λειτουργήσει θετικά για τον Βαγγέλη Ζιάγκο ο οποίος χρειάζεται όσο περισσότερο χρόνο γίνεται για να “μοντάρει” την ομάδα του, από την άλλη ακούγεται “περίεργο” να μιλάει κανείς για θετικά και αρνητικά σ’ ότι αφορά τον αθλητικό τομέα, εφόσον σκεφτούμε το σκεπτικό της αναβολής. Είναι η πρώτη φορά μετά τη δολοφονία Μπλιόνα στη Λάρισα, που σκοτώνεται οπαδός μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού:

«Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής».