Στην αποστολή, αλλά ανέτοιμος ο Τζιμπούρ

Ο Ράφικ Τζιμπούρ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ, αλλά δεν είναι απολύτως έτοιμος για το 90λεπτο.

Παρουσία Τζεμπούρ πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, παραμονή του αγώνα με τον Άγιαξ, για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο “τρομοκράτης” είναι στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ, αλλά η ετοιμότητά του είναι… άλλο ζήτημα.

Έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις τις δύο προηγούμενες εβδομάδες και έχοντας κάνει μόνο 2-3 ολόκληρες προπονήσεις, αντιλαμβάνεται κανείς ότι μοιάζει απίθανο να ξεκινήσει βασικός, ειδικά από τη στιγμή που ο Γιώργος Δώνης έχει δείξει ότι χρησιμοποιεί μόνο ετοιμοπόλεμους στο 100% παίκτες.

Ο Αλγερινός επιθετικός θα βρίσκεται στον πάγκο, προκειμένου να μπορέσει να βοηθήσει ως αλλαγή, αν χρειαστεί. Η παρουσία του, έστω και στον πάγκο, είναι ασφαλώς σημαντική, ώστε να υπάρχει μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Βέβαια άπαντες στον ΑΠΟΕΛ θα επιθυμούσαν ο Τζεμπούρ να είναι απόλυτα έτοιμος ώστε να μπορεί να αγωνιστεί 90άλεπτο (και από εκεί και πέρα να μπορεί να αποφασίσει ο Δώνης πόσο θα τον χρησιμοποιήσει), αλλά ο τραυματισμός στο “Καμπ Νόου” πριν από δύο εβδομάδες τον έφερε πίσω…

Η ουσία είναι ότι επέστρεψε στην αποστολή και αναμένεται να ριχτεί στη μάχη, εφόσον θεωρηθεί απαραίτητο, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πηγή: balla.com.cy