Σπάει “πλάκα” με τον ΟΣΦΠ ο τεχνικός της Μάλμε

"Η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό"

Ο προπονητής της Μάλμε δεν έκρυψε την πίστη του στους παίκτες του και είπε διάφορες ομορφιές αναφορικά με τον αγώνα του Ολυμπιακού. Ο Άγκε Χαρέιντε χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους χειρότερους από την Σάλτσμπουργκ (την είχαν αποκλείσει η Σουηδοί), ενώ θεωρεί ότι η Ατλέτικο “χάρισε” γκολ στον ΟΣΦΠ με την απόδοσή της.

Αναλυτικά:

“Ο Ολυμπιακός είναι περίπου σαν τη Μάλμε. Έπαιξε καλά απέναντι στην Ατλέτικο και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του. Δεν έχει την ίδια ποιότητα με τη Γιουβέντους όμως.

Η Σάλτσμπουργκ είναι καλύτερη σαν ομάδα από τον Ολυμπιακό, έχει μεγαλύτερη συνοχή, ενώ ο Ολυμπιακός είναι λίγο ασταθής στο παιχνίδι του. Θεωρώ καλύτερη ομάδα τη Σάλτσμπουργκ.

Όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Ατλέτικο ήταν πολύ μαζεμένος πίσω και η Ατλέτικο χάρισε ένα γκολ. Θα δούμε όταν παίξουμε και με τον Ολυμπιακό ποια είναι η καλύτερη ομάδα”, τόνισε ο Αγκε Χαρέιντε για να αναφερθεί στη συνέχεια στην εκτός έδρας παρουσία του Ολυμπιακού.

“Οι ελληνικές ομάδες είναι συνηθισμένες σε αυτό το κοινό, αλλά όταν είναι εκτός έδρας αυτό τους βγαίνει σε αρνητικό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στον Πειραιά, αλλά αυτό δεν ισχύει εκτός έδρας.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Ολυμπιακό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αντίπαλοί μας έχουν δύο παίκτες από την Ελλάδα”.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Νορβηγίας αναφέρθηκε και στο σύστημα με το οποίο προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του.

“Έχουμε δοκιμάσει διάφορα συστήματα τον τελευταίο καιρό και οι παίκτες που χρησιμοποιούνται δεν είναι ίδιοι πάντα. Έχουμε μια ευελιξία σε αυτό.

Στους παίκτες δεν αρέσει συχνά να αλλάζουν θέσεις, αλλά η ομάδα είναι πάνω από όλα και πρέπει να εξετάζουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου για να προσαρμοζόμαστε ανάλογα”.

Το αστέρι της Μάλμε, ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ εκπροσώπησε τους παίκτες των πρωταθλητών Σουηδίας.

“Αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με τον ίδιο τρόπο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και απέναντι στον Ολυμπιακό”.

Ο πρώην παίκτης της Βέρντερ ρωτήθηκε και για την συμβολή του προπονητή του στη φετινή πορεία της Μάλμε.

“Δεν ήμουν από την αρχή που ανέλαβε την ομάδα, αλλά έχει δώσει ηρεμία στην ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα και παρότι έχουμε δοκιμάσει πολλά σχήματα, έχουμε αντεπεξέλθει απέναντι σε όλες τις ομάδες”.

πηγή: sport24.gr