Νέα αλλαγή στην ημερομηνία του Άρης-ΑΕΚ

Θα διεξαχθεί στις 7 Οκτωβρίου... αν δεν αλλάξει πάλι κάτι.

Πριν από λίγο υπήρξε νέα ενημέρωση σ’ ότι αφορά την διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος, αφού υπήρξε νέα αλλαγή στην ημερομηνία της αναμέτρησης και οι κιτρινόμαυροι θα παίξουν την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του gazzetta.gr:

Αν και η υπουργική απόφαση για αναβολή όλων των αγώνων ξεκάθαρα ανέφερε πως θα ισχύσει μέχρι και τις 06/10 (την έστειλαν το πρωί της Τρίτης βέβαια και οι άνθρωποι της Γ.Γ.Α.), οι άνθρωποι της ΕΟΚ όρισαν (με επίσημη μάλιστα ανακοίνωση) πως οι αναμετρήσεις Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων Πατρών-Κόροιβος Αμαλιάδας θα γινόντουσαν την Δευτέρα 06/10.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός έμεινε αμετακίνητος σε συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ΕΟΚ και ανάγκασε την Ελληνική Ομοσπονδία να αλλάξει μέσα σε διάστημα 90 λεπτών και πάλι την ημερομηνία των συγκεκριμένων αναμετρήσεων.

Για να μην μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο σας αναφέρουμε πως τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν την Τρίτη (07/10) με την προημιτελική φάση, όπου ξεχωρίζει το κεκλεισμένων των θυρών ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, να διεξάγεται την Πέμπτη (09/10).