Σήμερα οι τελικές αποφάσεις για την έναρξη της Football League

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ της Football League στο οποίο θα αποφασιστεί πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Σήμερα στις 13:00 θα γίνει η συνεδρίαση της Football League στην οποία αναμένεται να αποφασιστεί οριστικά η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Υπήρξαν και κάποια σενάρια τα οποί έλεγαν πως μετά την απόφαση της ΓΓΑ για αναβολή όλων των αγωνιστικών δράσεων σε όλα τα αθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο, το πιο πιθανό είναι να καθυστερήσει να ξεκινήσει περισσότερο και η Football League. Όμως, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς δημοσίευμα της ιστοσελίδας «FLNews» εξηγεί τους λόγους.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η 11η Οκτωβρίου είναι η επικρατέστερη ημερομηνία για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League, που αναμένεται να ανακοινωθεί στο ΔΣ της Τετάρτης (1/10). Ωστόσο, την Τρίτη (30/9) κυκλοφόρησε σενάριο σύμφωνα με το οποίο είναι πιθανό η σεζόν να αρχίσει στις 18 Οκτωβρίου εξαιτίας της αναβολής όλων των αγώνων των εθνικών πρωταθλημάτων και φυσικά της Super League. Το σενάριο αυτό προέκυψε λόγω των κλειδαρίθμων που έχουν πάρει οι Καλλιθέα (κοινή έδρα με Πανιώνιο), ΑΟ Χανία (κοινή έδρα με Πλατανιά) και οι οποίοι ήταν η αιτία να μετατεθεί η έναρξη όχι για μια, αλλά για δύο εβδομάδες. Ωστόσο, το ρεπορτάζ του FLNews.gr αναφέρει ότι αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τη διοργανώτρια αρχή. Εξάλλου, το αν θα πάει το πρωτάθλημα της Super League μια εβδομάδα πίσω ή αν θα οριστεί η 6η αγωνιστική ως εμβόλιμη είναι κάτι που θα αποφασιστεί πιθανότατα την Πέμπτη (2/10). Με τις έως τώρα ενδείξεις, λοιπόν, η 11η Οκτωβρίου θα σημάνει και την έναρξη της σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία».