Τον Άρη στη Β’ Εθνική ήθελε ο Αραβίδης…

Ο Χρήστος Αραβίδης ζήτησε την επιστροφή του Άρη στη Β' Εθνική, ώστε να διεκδικήσει τα οφειλόμενα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αίτημα για την επιστροφή του Άρη στη Β’ Εθνική, είχε καταθέσει ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης. Ο επιθετικός της Ένωσης, μαζί με τους Παπαστεριανό και Παπαζαχαρία, είχαν ζητήσει από την Επιτροπή Εφέρσεων της ΕΠΟ να μην υλοποιηθεί η λύση της ΠΑΕ, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, κάτι ωστόσο που δεν έγινε δεκτό.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση αναφέρει:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 69/30-9-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση των ποδοσφαιριστών ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ ΓΡΗΓ., ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΥ ΜΑΝ. και ΑΡΑΒΙΔΗ ΧΡ. και των διαμεσολαβητών ΛΥΠΗΜΕΝΟΥ ΙΩΑΝ. και ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΘΑΝ. κατά της από 9-9-2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Επίσης, απορρίπτει την πρόσθετη παρέμβαση των ποδοσφαιριστών ΕΥΘ. ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ, ΚΩΝ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ, ΠΑΠΑ ΣΑΝΚΑΡΕ, ΝΕΡΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ, ΡΟΚ ΕΛΣΝΕΡ, Π. ΦΑΤΙ και Ρ. ΝΤΙΚΟ ως απαράδεκτη».