«Τελικός με Ηρακλή»

Ο Νίκος Καράμπουλας συνέστησε προσοχή στο ματς με τον Ηρακλή και τον χαρακτήρισε ως επικίνδυνο αντίπαλο.

Στην επίσημη σελίδα Facebook του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ μίλησε ο Νίκος Καράμπουλας και χαρακτήρισε τελικό τον αγώνα του προσεχές Σαββάτου με τον Ηρακλή.

Επίσης ο Καράμπουλας τόνισε πως το γεγονός πως ο Ηρακλής δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο αντίπαλο και συνέστησε προσοχή.

«To παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι για εμάς πραγματικά ένας τελικός. Με νίκη σε αυτό το παιχνίδι πλησιάζουμε και με τα δύο… πόδια στην Α1. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Ηρακλής έχει δείξει ότι είναι μια σοβαρή ομάδα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος απέναντι σε καλές ομάδες. Μπορεί τώρα να μην έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό στόχο, αλλά ίσως αυτό τον κάνει πιο πολύ επικίνδυνο. Το παιχνίδι είναι και τηλεοπτικό και σίγουρα δε θα θέλει να εμφανιστεί αδιάφορος, θα θέλουν κι αυτοί να παίξουν για την ομάδα τους και για τη φανέλα τους γιατί και ο Ηρακλής δεν είναι μικρή ομάδα.

Eμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να μπούμε σοβαροί στο ματς όπως σε κάθε παιχνίδι, να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να μας κερδίσει μέσα στην έδρα μας. Με τον κόσμο στο πλευρό μας όπως σε κάθε εντός και εκτός έδρας παιχνίδι φέτος όλοι μαζί στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε τη νίκη της ομάδας μας» είπε ο Καράμπουλας στην σελίδα Facebook του τμήματος μπάσκετ της Ένωσης.