Ο αντιπρόεδρος της Football League μίλησε για την αναβολή του πρωταθλήματος

Ο αντιπρόεδρος της Football League, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε για τους λόγους που αναβλήθηκε το πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις του στον «NOVA Sport FM», ο αντιπρόεδρος της Football League, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε για τους λόγους που αναβλήθηκε το πρωτάθλημα αλλά και για την απόφαση να ξεκινήσει τελικά στις 10 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν πήραμε την απόφαση για την αναβολή εκτιμήσαμε ότι πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση σε όλους όσοι σχετίζονται. Αλλού φάνηκε να κατανοούν τα προβλήματα μας και αλλού όχι. Εμείς ό,τι έπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Έτσι εκτιμήσαμε από την πλευρά μας ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε. Γενικότερα υπάρχει πρόβλημα και είναι γνωστό. Η κατηγορία μας έχει μια ιδιομορφία.

Επί της ουσίας αρχές Σεπτεμβρίου είχε ξεκαθαρίσει το περιβάλλον για τις ομάδες και της κατηγορίας. Μέχρι να συγκροτήσουμε μια ενιαία πλατφόρμα πέρασε ο καιρός. Φάνηκε ότι τα αυτιά αυτών που μας άκουγαν ήταν ανοικτά. Πιστεύω ότι θα έχουμε ανταπόκριση και από την ΕΠΟ και από άλλους που μας δέχθηκαν».

Σε ότι αφορά στον κίνδυνο που ελλοχεύει να μην καταφέρουν να ολοκληρώσουν τη σεζόν κάποιες ομάδες, ο κ. Παπαδόπουλος είπε:

«Το ποδόσφαιρο είναι ανταγωνιστικό. Ελπίζω ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην υπάρξουν τέτοιες περιπτώσεις. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τελειώσουμε όπως ξεκινάμε».

Ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχής αναφέρθηκε και στα χρήματα του ΟΠΑΠ:

«Πράγματι δεν έχουμε μάθει στα πολλά χρήματα. Αλλά και εκείνα που παίρναμε ήταν σημαντικά για εμάς. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε υποχρεωμένοι να αναπτύξουμε ένα σχέδιο σε μια περίοδο που υπάρχει μεγάλη κρίση. Εμείς προσπαθούμε να πορευτούμε με τα δεδομένα αυτά και παράλληλα αναπτύσσουμε ένα τμήμα μάρκετινγκ για να βοηθήσουμε το πρωτάθλημα».