Παρακολουθεί… Κάγιεβιτς;

Περίπτωση που δεν ενθουσιάζει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Εδώ και μερικά λεπτά κάνει τον γύρo του διαδικτύου η είδηση ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και κινείται για την απόκτηση του Αζμίρ Κάγιεβιτς.

Ο 24χρονος μέσος αγωνίζεται με την φανέλα της Ζυρίχης και πληροφορίες μιλούν για ένα δυνατό κορμί και με καλή τεχνική κατάρτιση. Ο Μαυροβούνιος ανήκει στην Ελβετική ομάδα από το 2012, όταν αποφάσισε να αφήσει το πρωτάθλημα της Σερβίας για χάρη της Ζυρίχης και για ένα ποσό που άγγιξε τα 500 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για έναν ψηλό (1,87) και αριστεροπόδαρο παίκτη ο οποίος δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο, αλλά δύσκολα να ξεπεράσει το κόστος της μεταγραφής του τα 100 με 150 χιλιάρικα.

Ο Κάγιεβιτς έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες του Μαυροβουνίου, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στο Ελβετικό πρωτάθλημα. Φέτος αγωνίστηκε για μόλις 10 αγώνες συμπληρώνοντας 510 αγωνιστικά λεπτά σε πρωτάθλημα και κύπελλο και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι σε μία χρονιά όπου η Ζυρίχη δεν τα πήγε και ιδιαίτερα καλά στο πρωτάθλημα (βρίσκεται στην έκτη θέση) δεν μπόρεσε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» και να κερδίσει μια θέση στην βασική ενδεκάδα.

Είναι σίγουρο ότι μιλάμε για περίπτωση «λαβράκι», δηλαδή χαμηλό κόστος και με την ελπίδα ότι θα επανέλθει στην κατάσταση στην οποία ήταν πριν πάει στην Ζυρίχη, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να πιστεύουν στις ικανότητές του και να θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ της «Ένωσης».