Το ταξίδι του «Μίλο», τα 20 εκατ. της Περιφέρειας και ο κόσμος της ΑΕΚ

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού έντυπου Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με τη στάση της Ρένας Δούρου για τη χρηματοδότηση του γηπέδου της ΑΕΚ, το ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς στο εξωτερικό και τη στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια της «Ένωσης» να αναγεννηθεί.

Αναλυτικά:

Goal

«Ακλόνητα τα 20 εκατ. ευρώ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Η Δούρου δεν πρόκειται να κόψει τη χρηματοδότηση για το γήπεδο της ΑΕΚ. Τι συνέβη και τι όχι στο τελευταίο συμβούλιο και πως μεταφράζεται η στάση της ηγετικής ομάδας της Περιφέρειας.Πως μπορεί να αλλάξει το σκηνικό και στον Δήμο από την απόφαση στην ένσταση που είχε καταθέσει ο Αράπογλου η οποία αναμένεται μέσα στη βδομάδα».

Sportday

«Το tour του Μίλο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας.

Livesport

«Αποκάλυψη» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει πως «Δεν έχει δικαίωμα ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου να είναι σε Δ.Σ σωματείου και ΠΑΕ- Αποκλεισμένος για 10 χρόνια επειδή συμμετείχε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ που αποφάσισε την εκκαθάριση της εταιρείας».

Ώρα των σπορ

«Ασπίδα ο λαός της!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Ενωμένη και αποφασισμένη όλη η ΑΕΚ μπαίνει στα… χαρακώματα και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να μπει εμπόδιο στην αναγέννηση της.

Ξεκινά συλλογή πληροφοριών ο Μιλοβάνοβιτς. Υπάρχουν στόχοι από το Μλάντοστ – Παρτιζάν το οποίο θα παρακολουθήσει σήμερα αλλά θα ακολουθήσουν και άλλα ταξίδια μέσα στον Ιανουάριο.

Σειρά του Άρη. Χαμηλά οι τόνοι αλλά και αποφασιστικότητα στη Βασίλισσα για τον αγώνα του Κυπέλλου της Τρίτης».