Τα ταξίδια του Μιλοβάνοβιτς και οι αγώνες της ΑΕΚ

Το σημερινό ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου για την ΑΕΚ.

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με το ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Σερβία, τα επόμενα ταξίδια, αλλά και τους αγώνες που έχει σήμερα η ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Αναλυτικά:

Goal   

«Πρόβα με απουσία» είναι ο τίτλος της εφημερίδας.«Τελευταίο τεστ για την Ένωση με τον Πιερικό στην Κατερίνη χωρίς τον Μάνταλο. Σε ανοιχτή γραμμή ο Μελισσανίδης για την άδεια».

Sportday

«Λάτιν ταξίδια» είναι ο τίτλος της εφημερίδας.«Σε Ισπανία και Λατινική Αμερική για παίκτες ο Μιλοβάνοβιτς.Εξελίξεις με Πάντιτς. Τελευταίο τεστ σήμερα με Πιερικό».

Livesport

«Κρίσεις στο δίμηνο» γράφει η εφημερίδα η οποία αναφέρει ότι ο Μιλοβάνοβιτς δεν ασχολήθηκε ποτέ ουσιαστικά με μεταγραφές. Αλεξίου: Αντίστροφη μέτρηση…

Μελισσανίδης: Ούτε γεια χθες με Μαρινάκη.

Ώρα των σπορ

«Νωρίς για στόχους» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Η ΑΕΚ και ο Μιλοβάνοβιτς βρίσκονται ακόμη στο ξεκίνημα της διαδικασίας ξεψαχνίσματος των επιλογών για τον Γενάρη και δεν έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένους παίκτες. Ταξίδι και στη Βραζιλία για τον Μιλοβάνοβιτς.

Στον Ζόνιτς τα μάτια στο Μλαντοστ – Παρτιζάν. Τρία γκολ ο Μάνταλος με την Εθνική. Με Βλαχομήτρο στο σημερινό φιλικό με τον Πιερικό η ΑΕΚ.

Στον OTE TV η Βασίλισσα.Κλεισμένη συμφωνία. Πώς αιτιολογεί η ΑΕΚ στον ΕΣΑΚΕ την απόφαση. Λαβωμένη αλλά αποφασισμένη για το διπλό στο Αλεξάνδρειο, χωρίς Ράιτ και Νίκολιτς».