Σαρικόπουλος: «Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη»

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε για τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο σέντερ της ΑΕΚ, Ζήσης Σαρικόπουλος, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Facebook για τον σημερινό αγώνα της «Βασίλισσας» με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα η οποία θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου της. Σίγουρα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο το περιβάλλον για μας, αλλά δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο κόουτς Πρίφτης έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο και αναμένεται να διεξαχθεί ένας πολύ δυνατός αγώνας. Προσωπικά, πέρασα πολύ ωραία στην Θεσσαλονίκη αλλά τώρα βρίσκομαι στην ΑΕΚ και αυτό που θέλω είναι να κερδίσει η ομάδα μου. Αυτό είναι που μετράει. Το σημαντικό για μας είναι να δούμε πως θα αντιδράσουμε σε επίσημο εκτός έδρας παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του αγώνα».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ΑΕΚ, δήλωσε: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς. Προπονηθήκαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Το ταξίδι στην Πάτρα μπορεί να ήταν μία «ταλαιπωρία», αλλά είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε ακόμα ένα δυνατό φιλικό. Προσπαθούμε να βρούμε τη «χημεία» μας ως ομάδα.

Αγωνιστικά, μαθαίνουμε ακόμα ο ένας τον άλλο, όμως όσο περνάει ο καιρός γνωριζόμαστε όλο και περισσότερο. Θεωρώ ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ήρθαμε στην Θεσσαλονίκη για τη νίκη».