Ζιάγκος: “Καθυστερήσαμε να μπούμε στο ματς”

Στο νωθρό ξεκίνημα της ΑΕΚ στο πρώτο δεκάλεπτο, στάθηκε ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ικανοποιημένος από την έως τώρα πορεία της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν, δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, παρά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε ότι η σημερινή ήττα οφείλεται εν πολλοίς στην καθυστερημένη αντίδραση της ομάδας.

Αρχικά, ο Βαγγέλης Ζιάγκος, είπε: «Συγχαρητήρια στον Άρη. Βγάζει υγεία και ανταγωνιστικότητα. Συγχαρητήρια και στον κόουτς για τη συμμετοχή του στην Εθνική σε ένα σταφ που θύμισε αρκετά ΑΕΚ. Βρισκόμαστε 20 μέρες πίσω σε επίπεδο αγωνιστική προετοιμασίας. Τακτική, συνοχή, αφομοίωση αγωνιστικής φιλοσοφίας. Τρεις άξονες: να ελέγξουμε τον ρυθμό και να κρατήσουμε χαμηλό το τέμπο του Άρη, να περιορίσουμε την περιφερειακή δημιουργία του, να περιορίσουμε τον Βεζένκοφ που βρίσκεται σε φόρμα», ενώ στάθηκε στην κακή αντίδραση της ΑΕΚ στο πρώτο δεκάλεπτο:

«Πραγματοποιήσαμε νωθρό πρώτο δεκάλεπτο, καθυστερήσαμε να μπούμε στο ματς, στο υπόλοιπο του αγώνα ήμασταν εντός παιχνιδιού με εξαίρεση ένα τρίλεπτο που ξέφυγε και πάλι ο Άρης. Εγκεφαλική κόπωση, αλλά και σωματική. Ο Νώντας έπαιξε 36 λεπτά με αποτέλεσμα να βγει η κόπωση στη συγκεκριμένη θέση. Η ως τώρα πορεία της ομάδας μας δίνει μια σχετική ικανοποίηση, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Έχουμε δύσκολο έργο. Χαμηλοί τόνοι και αφοσίωση».